Ali Koç Erol Bulut : Ali Koç'tan Erol Bulut'la ilgili şok sözler! Emre ... : Fenerbahçe kulübü başkanı ali koç, trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ali Koç Erol Bulut : Ali Koç'tan Erol Bulut'la ilgili şok sözler! Emre ... : Fenerbahçe kulübü başkanı ali koç, trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.. Bu arada başkan ali koç'un bugün erol bulut ile bir görüşme yapacağı bildirildi. Fenerbahçe teknik direktörü erol bulut, başkan ali koç ile birlikte gündemdeki konulara ilişkin basın toplantısı düzenledi. Biz erol hocaya inandık, sezon başında onunla başlayana kadar çok analizler yaptık, hem. Fenerbahçe başkanı ali koç, trabzonspor maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yorumlari gör ( 0 ) okuyucu yorumlar.

Erol bulut ile yolların ayrılmasını neredeyse tüm yönetim ekibi talep ederken, ali koç'un ise erol bulut'u hızlı bir kararla göndermek gibi bir niyeti bulunmuyor. Duruşu, beyefendiliği ile bizde özel yeri olacaktır. Ali koç'un 2.5 yıllık başkanlığı döneminde 4 teknik adamın görevine son verildi. Erol bulut ali koç 11. Bu maçı kazandık şampiyon olmadık ama önemli bir adım attık.

Ali Koç'a flaş öneri! "Erol Bulut'u gönderelim onu ...
Ali Koç'a flaş öneri! "Erol Bulut'u gönderelim onu ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Biz erol hocaya inandık, sezon başında onunla başlayana kadar çok analizler yaptık, hem yurtiçinde hem yurtdışında birkaç hocayı karşılaştırdık, yapay zekaya kadar kullandık ancak bir noktaya geldiğimizde kan değişikliğine ihtiyaç olduğuna inandık. Malatya yenilgisi sonrası ali koç'tan erol bulut kararı Ali koç, oynanan futboldan memnun olduğunu, oyuncuların fenerbahçe arması için nasıl savaşılacağını gösterdiğini ifade ederken erol bulut'un görevine son vermeyi hiç düşünmediklerini belirtti. Bulut'la uzun soluklu bir yola çıktık' dedi. Fenerbahçe başkanı ali koç, trabzonspor maçı sonra Ali koç, oynanan futboldan memnun bulunduğunu, oyuncuların fenerbahçe arması için iyi mi savaşılacağını gösterdiğini ifade ederken erol bulut'un görevine son vermeyi asla düşünmediklerini belirtti. Fenerbahçe kulübü başkanı ali koç, i̇ki günde yerden yere vurulabiliyorsunuz, iki günde göklere çıkartılabiliyorsunuz. Erol hocamı daha az tanıyorum.

Bulut'la uzun soluklu bir yola çıktık' dedi.

Duruşu, beyefendiliği ile bizde özel yeri olacaktır. Bir mohikan daha tanıtıyorum size. Bu maçı kazandık şampiyon olmadık ama önemli bir adım attık. Sonuçta fenerbahçe hem şampiyonluğu hem de devler ligi'ni kaçırdı. Yapay zeka kullanarak onu göreve getirmiştik. Ali koç, erol bulut'un gidişini yorumladı erol hocanın burada çok büyük bir emeği var. Ali koç dönemini kupasız kapatırken her şeye rağmen gelecek için umut vaat eden bir kadro kalitesine sahip. Ali koç, oynanan futboldan memnun olduğunu, oyuncuların fenerbahçe arması için nasıl savaşılacağını gösterdiğini ifade ederken erol bulut'un görevine son vermeyi hiç. Biz erol hocaya inandık, sezon başında onunla başlayana kadar çok analizler yaptık, hem. Şubat ayı bize 2 senedir hiç hayırlı gelmiyor. Bu arada başkan ali koç'un bugün erol bulut ile bir görüşme yapacağı bildirildi. Ama hiçbirine bulut kadar anlayış gösterilmedi, maddi sıkıntıya rağmen bu kadar transfer imkânı. Ali koç'un 2.5 yıllık başkanlığı döneminde 4 teknik adamın görevine son verildi.

Sonuçta fenerbahçe hem şampiyonluğu hem de devler ligi'ni kaçırdı. Yorumlari gör ( 0 ) okuyucu yorumlar. Fenerbahçe teknik direktörü erol bulut, başkan ali koç ile birlikte gündemdeki konulara ilişkin basın toplantısı düzenledi. Başkan ali koç, 'birkaç kötü sonuçla hoca değiştiremeyiz. Fenerbahçe kulübü başkanı ali koç, trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'a flaş öneri! "Erol Bulut'u gönderelim onu ...
Ali Koç'a flaş öneri! "Erol Bulut'u gönderelim onu ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Ali koç dönemini kupasız kapatırken her şeye rağmen gelecek için umut vaat eden bir kadro kalitesine sahip. Ali koç, erol bulut'un gidişini yorumladı erol hocanın burada çok büyük bir emeği var. Erol bulut'un gönderilmesini neredeyse yönetimin tamamı talep ederken, ali koç ise erol bulut'u ani bir kararla göndermek istemiyor. Ali̇ koç, erol bulut'la görüşecek. Başkan koç, son zamanlarda eleştirilerin hedefi olan teknik direktör erol bulut, kadro dışı. Bu maçı kazandık şampiyon olmadık ama önemli bir adım attık. İnce ince doğrananlardan röntgen çe. Ama unutmayalım ki bugün şampiyonluktan bahsediyorsak bizi buraya.

İkisinin de trabzonlu olması ilginç bir tesadüf.

Bu maçı kazandık şampiyon olmadık ama. Fenerbahçe başkanı ali koç, trabzonspor maçı sonra Ali koç, erol bulut'un gidişini yorumladı erol hocanın burada çok büyük bir emeği var. Ali̇ koç, erol bulut'la görüşecek. Biz erol hocaya inandık, sezon başında onunla başlayana kadar çok analizler yaptık, hem yurtiçinde hem yurtdışında birkaç hocayı karşılaştırdık, yapay zekaya kadar kullandık ancak bir noktaya geldiğimizde kan değişikliğine ihtiyaç olduğuna inandık. Koç, hafta içi oynanacak başakşehir maçını bekliyor. Başkan ali koç, erol bulut'u takımın başına getirmem konusunda beni emre ikna etti açıklamasını yapmıştı. Bu sürecin başına kadar oturup. Duruşu, beyefendiliği ile bizde özel yeri olacaktır. Ali koç ve erol bulut arasında gündemi sarsan konuşma! Başkan ali koç, erol bulut'u takımın başına getirmem konusunda beni emre ikna etti açıklamasını yapmıştı. Fenerbahçe başkanı ali koç, trabzonspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Sonuçta fenerbahçe hem şampiyonluğu hem de devler ligi'ni kaçırdı.

Duruşu, beyefendiliği ile bizde özel yeri olacaktır. Fenerbahçe teknik direktörü erol bulut, başkan ali koç ile birlikte gündemdeki konulara ilişkin basın toplantısı düzenledi. Bulut'la uzun soluklu bir yola çıktık' dedi. 20.5.2021 13:43 son dakika : Malatya yenilgisi sonrası ali koç'tan erol bulut kararı

Son dakika: Fenerbahçe Başakşehir maçını kaybederse Erol ...
Son dakika: Fenerbahçe Başakşehir maçını kaybederse Erol ... from iaftm.tmgrup.com.tr
Allah, ali koç'a sabır versin, erol bulut'u göndermemek için dişini sıkıyor videosunu futbolarena tv'de izle! 14 haberle ilgili daha fazla fotoğraf için galeriyi ziyaret. Fenerbahçe'de teknik direktör erol bulut ve başkan ali koç basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe teknik direktörü erol bulut, başkan ali koç ile birlikte gündemdeki konulara ilişkin basın toplantısı düzenledi. Biz erol hocaya inandık, sezon başında onunla başlayana kadar çok analizler yaptık, hem yurtiçinde hem yurtdışında birkaç hocayı karşılaştırdık, yapay zekaya kadar kullandık ancak bir noktaya geldiğimizde kan değişikliğine ihtiyaç olduğuna inandık. Bulut'la uzun soluklu bir yola çıktık' dedi. Ali̇ koç, erol bulut'la görüşecek. Ali koç ve erol bulut arasında gündemi sarsan konuşma!

Ali koç, oynanan futboldan memnun olduğunu, oyuncuların fenerbahçe arması için nasıl savaşılacağını gösterdiğini ifade ederken erol bulut'un görevine son vermeyi hiç düşünmediklerini belirtti.

Erol bulut ile yolların ayrılmasını neredeyse tüm yönetim ekibi talep ederken, ali koç'un ise erol bulut'u hızlı bir kararla göndermek gibi bir niyeti bulunmuyor. Fenerbahçe kulübü başkanı ali koç, i̇ki günde yerden yere vurulabiliyorsunuz, iki günde göklere çıkartılabiliyorsunuz. Kaybetsek de bir şey bitmeyecekti. Yapay zeka kullanarak onu göreve getirmiştik. Ali koç, oynanan futboldan memnun olduğunu, oyuncuların fenerbahçe arması için nasıl savaşılacağını gösterdiğini ifade ederken erol bulut'un görevine son vermeyi hiç düşünmediklerini belirtti. Biz erol hocaya inandık, sezon başında onunla başlayana kadar çok analizler yaptık, hem yurtiçinde hem yurtdışında birkaç hocayı karşılaştırdık, yapay zekaya kadar kullandık ancak bir noktaya geldiğimizde kan değişikliğine ihtiyaç olduğuna inandık. Ali̇ koç, erol bulut'la görüşecek. Başkan ali koç, 'birkaç kötü sonuçla hoca değiştiremeyiz. Fenerbahçe başkanı ali koç'un açıklamaları şu şekilde: İnce ince doğrananlardan röntgen çe. Ali koç ve erol bulut arasında gündemi sarsan konuşma! Bulut'la uzun soluklu bir yola çıktık' dedi. Erol bulut'un gönderilmesini neredeyse yönetimin tamamı talep ederken, ali koç ise erol bulut'u ani bir kararla göndermek istemiyor.

Daha çok yol var dedi ali koç. Başkan ali koç, 'birkaç kötü sonuçla hoca değiştiremeyiz.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook